Landbrugsmaskiner

SP Maskiner er en professionel leverandør af landbrugsmaskiner til Danmark, hvorfor du her hos os finder et stort udvalg af nye som brugte landbrugsmaskiner til moderne landbrug. Vores udvalg dækker blandt andet landbrugsmaskiner fra mærker som New Holland og Kuhn. Fælles for alle vores landbrugsmaskiner er den høje kvalitet, samt at de er solide og robuste, så hvad end det drejer sig om såning, høstning eller andet, så kan vores landbrugsmaskiner klare enhver form for landbrugsarbejde.

Hos SP Maskiner kan vi hjælpe med det hele i forbindelse med landbrugsmaskiner grundet vores store flåde af landbrugsmaskiner fra nogle af de bedste producenter på markedet. Uanset om du er fritidslandmand, driver en maskinstation eller et professionelt landbrug, så har vi landbrugsmaskinen til dig. Med vores brede udvalg af landbrugsmaskiner fra blandt andet Rauch, har vi helt sikkert den maskine, der dækker lige netop dine behov – hvad end det drejer sig om styrke, førerkomfort eller andet.

Landbrugsmaskiner til forskellige typer opgaver

Det moderne landbrug er i langt højere grad drevet af maskinkraft end førhen, hvorfor landbrug i dag kræver nogle både solide og ikke mindst pålidelige maskiner. Hos SP Maskiner finder du både nye og brugte landbrugsmaskiner, som kan anvendes til alle former for opgaver i forbindelse med landbrug. Landbruget stiller ofte ret store krav til maskinerne, hvor styrke og kvalitet ofte er i højsædet. Derfor byder vores sortiment også på landbrugsmaskiner med forskellige egenskaber, så der er noget til ethvert behov. Landbrugsmaskiner kan som udgangspunkt inddeles i tre forskellige kategorier:

  • Jord- og markmaskiner
  • Høstmaskiner
  • Traktorer

Landbrugsmaskiner inddeles i disse kategorier ud fra deres egenskaber, samt hvordan de kan anvendes i forbindelse med forskellige typer af opgaver. Hos SP Maskiner kan du finde landbrugsmaskiner i alle tre kategorier. Traktorer er nok en af de vigtigste landbrugsmaskiner, der kan anvendes til et væld af forskellige typer opgaver. Blandt andet kan denne terrængående landbrugsmaskine anvendes til at trække en lang række forskellige landbrugsredskaber. Græsmaskiner bruges til opgaver, hvor eksempelvis græs, hø eller anden type grønt spiller en central rolle.

Hvad end du er på udkig efter en landbrugsmaskine til jordbearbejdning, til at så, høste eller læsse afgrøder eller til noget helt tredje, så har vi helt sikkert din næste landbrugsmaskine.

Stort udvalg af landbrugsmaskiner hos SP Maskiner

Blandt vores udvalg finder du eksempelvis en lang række forskellige traktorer fra New Holland, der producerer højkvalitets landbrugsmaskiner med fokus på effektivitet og produktivitet – med respekt for miljøet. Derudover kan du også gå på opdagelse i landbrugsmaskiner fra mærket Rauch, der byder på forskellige typer af spredere til landbruget. Fælles for alle landbrugsmaskiner fra Rauch er den høje driftssikkerhed, pålidelighed og ikke mindst den lange levetid, der sikrer dig en landbrugsmaskine, der kan bruges i mange år. Fra Kuhn kan du blandt andet kigge nærmere på flere forskellige typer af såmaskiner, der kan klare alle arbejdsopgaver uanset jordbundstype, afgrødesammensætning og dyrkningsstrategi. Med en landbrugsmaskine fra Kuhn er du sikker på at få etableret dine afgrøder på bedste vis. Så uanset hvilken type landbrugsmaskine du leder efter, eller hvilken type opgave du søger en maskine til, kan du finde det i udvalget af nye som brugte landbrugsmaskiner her hos SP Maskiner.

Vi er eksperter i landbrugsmaskiner

Hos SP Maskiner har vi mange års erfaring med både salg og service af maskiner til landbrugsbranchen, hvorfor vi har kompetencerne til at hjælpe dig på bedste vis, hvad end det drejer sig om køb af ny landbrugsmaskine, eller du har brug for service af din gamle maskine. Vi har fokus på at give dig en service i særklasse, og derfor står vores dygtige medarbejdere til enhver tid klar til at hjælpe dig.

Vi er eksperter i landbrugsmaskiner, hvorfor vi også har en stor teknisk forståelse for vores mange maskiner. Derfor kan vi både hjælpe dig med at finde maskinen til din opgave såvel som at hjælpe med reparation og servicering af din landbrugsmaskine. Dette gælder, uanset om det drejer sig om en landbrugsmaskine fra Husqvarna, Kuhn eller et af vores andre mærker. Det er din garanti for, at du er i helt trygge hænder, når du lader os være din leverandør af landbrugsmaskiner. Ligeledes står vi også klar til at rådgive dig i forbindelse med vores mange maskiner, så vi sammen får fundet lige præcis den landbrugsmaskine, der dækker dine behov bedst. Ligeledes kan du også finde et stort udvalg af reservedele til vores forskellige landbrugsmaskiner. Så skulle uheldet være ude, har du mulighed for hurtigt at få din maskine køreklar igen.

Er din landbrugsmaskine gået i stykker, eller trænger den til et serviceeftersyn? Eller leder du efter en maskine til en specifik opgave? Uanset hvad du er på udkig efter, så står vi hos SP Maskiner klar til at hjælpe dig med landbrugsmaskiner.

Du er altid velkommen til at kontakte os på spmaskiner@spmaskiner.dk eller på 86 52 14 00